Konsultantske usluge

Pomažemo organizacijama neprofitnog sektora, kao i organizacijama/ustanovama socijalne zaštite da unaprede svoje delovanje i budu pokretači promena u skladu sa potrebama i okolnostima u lokalnoj zajednici ali i sektoru u celini.

Obezbeđujemo podršku pri izradi strateških dokumenata, kao podršku u oblasti strateškog upravljanja i upravljanja projektima iz socijalne zaštite i neprofitnog sektora.

Takođe, nudimo usluge pomoći pri pripremi i izradi predloga projekata, kao i izrade studija izvodljivosti, analiza i procena stanja u navedenim oblastima. Vršimo i monitoring i evaluaciju projekata i programa.

Nudimo podršku i lokalnim samoupravama pri izradi strateških i operativnih dokumenata koji se odnose na socijalne politike, odnosno na užu oblast socijalne zaštite.

Cena je stvar dogovora sa klijentom i formira se na osnovu obima i vrste posla, kao i zadatih rokova.

Prevodi

Obezbeđujemo prevode sa srpskog jezika i na srpski jezik iz različitih oblasti uz puno poštovanje dogovorenih rokova, formata i poverljivosti podataka klijenta. Pisani prevod se radi uz puno uvažavanje terminologije iz stručne oblasti iz koje je prevod, gramatike i stila ciljnog jezika na koji se prevodi, kao i same svrhe prevoda i ciljne grupe kojoj je dati tekst prevoda namenjen. Sprovodi se jezilka redaktura i lektura teksta

Kontaktirajte nas

  • Mira Satarić PR Prevodilačke i konsultantske usluge Satarić, Lučani
  • +381-65-2-15-15-09
  • mirasataric@gmail.com